Hur har de första veckorna på nya Gnesta strand varit?
– Det har gått jättebra, gästerna som kommer hit är nöjda med det nya konceptet. Vi har inte gjort någon reklam alls egentligen men det flyter på bra ändå.
Kan du berätta lite om maten ni serverar?
– Vi kör på hållbarhet och mat för alla. Den ska självfallet vara god, bra presenterad, näringsrik och med hänsyn till miljön. Mer grönsaker än kött och fisk, vi ser proteinet som ett tillbehör.
Är det något särskilt som ni har märkt går hem hos Gnestaborna?
– Ja, grönkålssalladen med parmesan har funkat bra.
Har konceptet satt sig eller finns det saker att jobba på framåt?
– Vi kommer att fortsätta med lunchbuffén fram till skolorna slutar, sen kommer vi börja med en sommarmeny. Det blir lokalt fiskad gös, bland annat. Vi håller på att rusta upp uteserveringen med nya möbler och markiser också. Det ligger ju väldigt fint vid vattnet här.
Till sist, vad är det som är så roligt med att jobba på en restaurang?
– Det är mötet med människorna. Just här har vi öppet kök också, vilket är extra kul. Man träffar gäster hela tiden.