Trots att folk äter allt mindre kött nuförtiden så går affärerna bra för köttgårdar som den kravcertifierade Onsberga gård, säger Erika Olsson, som tillsammans med sin man driver gården i Tystberga sedan fem år tillbaks.
– När folk äter kött så vill de ha bra kött och kan vi erbjuda dem. Annars är vi ju en vanlig köttgård som säljer köttet i vår gårdsbutik, säger Erika men avslöjar även att deras lammkött finns både på Grand och Runvikens pensionat här i området.
Johanna Tingeborn från Nyköping instämmer och berättar att både man och barn tycker att det är en kul utflykt att ta sig till gården.
– Vi åker ju hit och köper det bästa köttet, säger Johanna som köper ett styckat lamm, samtidigt som barnen Alfred och Sixten springer ut för att titta på hur mycket större kaninerna blivit sedan de var här senast.
Den här familjen är ju våra bästa ambassadörer, konstaterar Erika innan nästa kund frågar efter ägg.