Ica Frösäng historia om vi inte gör något

Övrigt2012-06-25 05:00

Ska vi inte ha en sund konkurrens när det gäller handel i Oxelösund? Är det meningen att en familj ska ta över i stan, varför är alla så rädda för att säga sin mening?

Det måste finnas en annan lösning anser jag. Det vore inte nyttigt att samma företagare har flera företag i samma stad. Om inte Ica Frösäng klarar sig i konkurrens med Netto och Ica supermarket då kanske det är mening att vi inte ska ha fler affärer utan att vi ska få dem som finns att gå bättre.

Det finns snart ingen struktur i handeln, den lägger ner och en annan kommer i stället. Det verkar vara fel lösning för Oxelösund. Om inget görs kommer stan att bli död inom en snar framtid. Sen jag flyttande hit för 11 år sedan har affärerna halverats och flytt stan – varför?

Vi behöver inga fler matställen eller pizzerior. Hoppas på att fler ska reagera på vår välfärd. Vi vill kunna handla i närheten av där vi bor, eller hur? Oxelösund är felbalanserad när det gäller affärer. Måste kunna matcha Nyköping om vi ska ha kunderna kvar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om