Polisen om bränderna i Trosa

I mitten av november brann ett pumphus i Vagnhärad och förra veckan var det två bilbränder. Deras gemensamma nämnare är att alla tre har varit anlagda och att polisen inte har någon som misstänkt.

Petter Engström, områdespolis i Trosa.

Petter Engström, områdespolis i Trosa.

Foto:

Övrigt2018-12-11 11:00

Polisen har inte kunnat säkra några spår vid någon av bränderna och man har aldrig haft någon misstänkt, därmed har man lagt ner förundersökningarna.

– Det upprättades en anmälan om allmänfarlig skadegörelse genom brand. Nu har det skett flera gånger så när vi åker ut till Trosa och Vagnhärad är det något vi har kännedom och tänker på så klart, Tyvärr kan vi inte göra så mycket när resursläget är som det är, säger Petter Engström, områdespolis Trosa.

Då polisen inte har några uppgifter vad som ligger bakom bränderna vill man inte spekulera. Utredningarna har lagts ner men skulle man få in nya uppgifter skulle de kunna öppnas igen.

– Vi tar tacksamt emot alla tips. Man kan ringa 11414 och får vi in exempelvis ett vittnesmål så tar vi väldigt gärna emot det. Någon kanske drar sig till minnes, säger Petter Engström.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om