Varför tog ni över Ågården?
– Vi har gått och drömt om att köra eget inom hotell och restaurang. Några kompisar hittade Ågården ute till försäljning i julas och tipsade oss. Vi funderade på om vi skulle våga göra det här, men det blev att vi sålde huset i Järfälla, slutade på våra jobb och köpte gården.
Vad har ni för vision med verksamheten?
– Vi vill att alla gäster ska trivas och de ska känna att de får den service som de vill ha. Alla ska vilja komma tillbaka, gärna omedelbart. Vi vill skapa en skön stämning med mysig hemma hos känsla, en öppen och trevlig atmosfär där vi bjuder på oss själva.
Hur har den första tiden varit?
– Det har varit ganska kaotiskt men roligt, eftersom att vi aldrig har gjort något sådant här förut. Det är vi, våra kockar och Frida som är lite alltiallo som jobbar här. Men även våra barn som rycker in när de har tid. Vi har redan stamgäster i restaurangen och det är riktigt kul.
Vad har ni gjort innan?
– Vi jobbade inom IT-konsultbranschen, så det är ett tvärt kast, men nu gör vi det vi drömt om. Vi sa att vi inte kan sitta på hemmet när vi är åttio och tänka vad skulle ha hänt om vi hade köpt Ågården.
Ni har valt att ha öppet året runt?
– Nu är alla rum vinterbonade och eftersom vi bor och lever här så är det bara att köra på och hålla öppet. Alla är välkomna hit och just nu erbjuder vi dels brunch på lördagar och vår vanliga meny onsdag till söndag. Baren är också färdig, den byggde vi klart i helgen.
Stamgäster har redan infunnit sig
Thomas och Thérèse Klarbrant driver sitt drömställe intill ån i Trosa sedan början av juni. Gäster kan nu besöka dem året runt.
Så jobbar vi med nyheter Läs mer här!