Vrena var chanslöst på Kopparvallen

En av julhelgens många annandagsmatcher spelades på klassiska Kopparvallen i Åtvidaberg mellan Åtvidabergs BK farmarlag till ÅIF och gästande Vrena IF i division 3. ÅBK vann rättvist med klara 93 (31).

Övrigt2004-12-26 23:52
Annandagsbandyn har spelats sedan 1957 ofta med publikdrgande länsderbyn. Men det var förr det. Nu ser det helt annorlunda ut.
Vrena IF kämpar oförtrutet vidare utan att nå särskilt stora framgångar. Förhoppningar fanns att det skulle bli poängutdelning i Åtvidaberg, men det sprack totalt i andra halvlek.
Före paus ger jag godkänt, men sedan föll vi kraftigt tillbaka. Det rätta viljan försvann och passningsspelet blev dåligt, säger en klart besviken Vrenatränare, Benny Wahlberg.
Han vill inte ge godkänt till någon spelare, sett till hela matchen. Man kan klart bättre. Kanske satte julskinkan och den andra julmaten ner krafterna hos spelarna.
Vrenas mål gjordes av Peter Renfors, kvitterat till 11, Pierre Jacobsson reducerat till 28 och Joachim Andersson till 39 i slutminuten.
Jens Åkerlund, som tidigare kvalat till allsvenskan med Stångebro, gjorde fyra egna fullträffar och låg bakom några till av de övriga för Åtvidaberg.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om