Polisen mycket positiv till initiativet

Carina Torstensson, kommunpolis i Oxelösund, är mycket positiv till att det nu kommer igång en nattvandrarverksamhet i Oxelösund och tycker att fredagskvällens Halloweencup i Ramdalens sportcenter är ett utmärkt premiärtillfälle.

nattvandrare_2.jpg

nattvandrare_2.jpg

Foto:

OXELÖSUND2015-10-22 19:39

– Då kommer det troligen att röra sig 200 – 300 ungdomar i och kring sporthallen, säger Carina Torstensson, och menar att det blir ett bra tillfälle för nattvandrarna att bli kända bland Oxelösunds ungdomar.

Carina Torstensson berättar att hon själv också kommer att finnas på plats i Ramdalens sportcenter hela fredagskvällen för att röra sig bland ungdomarna och även kommunens ungdomsstödjare kommer att vara på plats.

Halloweencupen i Ramdalens sportcenter är ett numera väletablerat ungdomsarrangemang som Carina Torstensson har goda erfarenheter av. Hon berättar att det är ett helnyktert arrangemang med nykterhetskontroll vid entrén.

– Alla, både ungdomar och vuxna får blåsa. Går man ut en stund och ska in igen så får man blåsa en gång till, säger Carina Torstensson.

Hon konstaterar att det normalt inte är några problem med fylleri kring Halloweencupen, alla vet att det är ett helnyktert arrangemang, menar hon.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om