Ställ dina frågor till regionpolitikerna

Monica Johansson (S) och Christoffer Öqvist svarar på läsarnas frågor i direktsändning. Ställ din egen fråga nedan!
Monica Johansson (S) och Christoffer Öqvist svarar på läsarnas frågor i direktsändning. Ställ din egen fråga nedan!

Nu har du chansen att ställa dina frågor till de ledande politikerna i Region Sörmland. Vid lunchtid på måndag frågas Monica Johansson (S) och Christoffer Öqvist (M) ut i tv-sändning – med läsarnas frågor.

Sörmland 27 augusti 2022 09:00

Vad tycker du att politikerna borde prioritera i regionpolitiken? Undrar du hur de tänker kring vård, kollektivtrafik eller något annat som regionen har ansvar för?

Nu har du chansen att ställa dina frågor till regionstyrelsens ordförande och Socialdemokraternas toppkandidat Monica Johansson och till Christoffer Öqvist, Moderaternas förstanamn i regionvalet.

På måndag frågas politikerna ut av tidningens reporter i direktsändning på sajten – utifrån läsarnas frågor. Först ut, klockan 12.00, är Monica Johansson. En halvtimme senare är det Christoffer Öqvists tur.

Utfrågningen kommer att direktsändas här på tidningens sajt. Det kommer att gå att ställa frågor under pågående utfrågning, men ännu bättre är om du skriver in din fråga eller dina frågor redan på förhand. Det kan du göra i nedanstående formulär.

De båda politikerna ser fram emot frågorna.

– Jag tycker att det är jättebra att Sörmlands Media ger den här möjligheten till läsarna och medborgarna att direkt kunna ställa frågor till oss politiker. Även om jag är ute och knackar dörr och är ute i valstugor och så vidare, så kan man ju som regionpolitiker inte vara på alla ställen, säger Monica Johansson.

Christoffer Öqvist håller med.

– Det är klart att man är taggad inför det här. Man träffar mycket folk ute på gator och torg, och känslan är att folk är väldigt positiva och vill få till en förändring. Men folk har också många tankar, frågor och funderingar om vad vi rent konkret vill göra i regionen, säger han.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!

 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa