Klockan tolv på nyårsnatten genomförs en av de största omorganisationerna inom svensk statsförvaltningen någonsin. Landets 21 länspolismyndigheter skrotas och i stället skapas en enda polismyndighet.
Några timmar efter förändringen är det dags för poliserna Tobias Kjell, Simon Webeklint och Sarmad Haddad att göra ännu ett pass i radiobilen.
– För oss blir det nog inte någon större skillnad. Vi har ju våra "hotspots" och kriminella som vi har koll på. Det kommer vi att ha även efter omorganisationen, säger Tobias Kjell, yttre befäl.
Men även om det mesta kommer att vara sig likt den 1 januari, tror de att omorganisationen kan leda till förbättringar av polisens verksamhet i det långa loppet.
Samverkan och samordning borde sannolikt underlättas när alla poliser arbetar för en och samma myndighet, tror de till exempel.
– Det fungerar ju okey redan i dag. Men man kan ju tänka sig att det blir lättare att styra om resurser till en stökig fotbollsmatch i Norrköping med den nya organisationen, säger Simon Webeklint.
En annan fördel är att polisens anmälningssystem och utredningssystem blir nationellt i och med den nya organisationen.
Förändringen genomfördes faktiskt redan för drygt en vecka sedan. Möjligen kan detta leda till att till exempel en del villainbrott blir lite lättare att utreda.
– Om en liga åker land och rike runt och gör inbrott så kan det nog bli lättare att se sambanden när systemen är nationella.
En annan del av polisens arbete är brottsförebyggande. Genom att finnas på plats utanför en krog kan till exempel polisen se till att antalet fall av misshandel sjunker.
Även här hoppas Tobias Kjell, Simon Webeklint och Sarmad Haddad att den nya polisorganisationen kan leda arbetet i rätt riktning.
– Den nya polismyndigheten ska bli mindre chefstung. I det långa loppet ska det ge fler poliser i yttre tjänst och det är bra.
Polisen ska arbeta närmare medborgarna i den nya organisationen. Med hjälp av medborgardialoger i lokalsamhällena ska allmänhetens önskemål på polisen tas in i verksamheten och ligga till grund för medborgarlöften.
Här ligger redan polisen i Sörmland långt fram, berättar Tobias Kjell.
– Vi har ju kommunpoliser. Deras arbetssätt påminner om medborgardialogerna, säger han.