Push-notiser om senaste nytt i Sörmland

Nu får du chansen att aldrig missa en viktig nyhet i Sörmland. SN:s nya funktion ger dig nyhetsnotiser direkt på skärmen.

Sörmland2016-09-28 11:02

Nyhetsnotiser i mobilen är alla vana vid, men notiser i datorn är något annat. Nu lanserar SN en ny funktion för just det. Med dem får du koll på de senaste lokala nyheterna direkt, oavsett om du är inne på sn.se eller inte.

– En smart funktion. Jag satt vid datorn och jobbade hemma i går när jag plötsligt fick en notis om förra styrelsen i Nyköpings Hockey. Hade inte haft en aning om det, om det inte var för de nya notiserna, säger Janna Holmqvist, digital nyhetschef på SN.

Det är bara de allra största nyheterna som skickas ut som notiser, så ingen behöver oroa sig för att drunkna i notiser. Funktionen är gratis och fungerar på alla datorer och för alla android-användare. I dagsläget fungerar notiserna inte i Iphone och Ipad, vilket beror på att Apple inte stöttar tjänsten där.

– Tyvärr kan vi inte göra något åt det, men vi jobbar hela tiden med att utveckla sättet vi levererar nyheter på. Självklart vill vi så snart som möjligt kunna ge alla användare, även Iphoneanvändare, nyhetsnotiser. Håll ut, säger Janna Holmqvist.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om