Under fyra dagar har Ann Bergendahl stått i mässmontern fylld av salta och söta läckerheter.
– Och i onsdags kväll var jag här och packade upp allt, det tog flera timmar. Jag irrade runt en halvtimme innan jag hittade rätt plats, för det stod bara ett nummer på en liten tejpbit på golvet, säger hon och ler.
Smidheda lakrits tillverkar nougat och marmelad i lokalerna i Gnesta. Lakrits importeras och packas, liksom de mängder av naturgodis som säljs till hälsokostkedjan Life.
På mässan Nordiska trädgårdar ligger godisstänger i färgglada rader och salt och söt lakrits upplagt i skålar som sugna mässbesökare erbjuds. En del är mer vågade än andra.
– Smaka gärna, men ät inte, brukar jag säga till personer som gräver djupt i skålen. En del går till och med iväg med skålen, säger Ann Bergendahl med förvånad min.
Den salta lakritsen är lite speciell för Sverige.
– Andra länder har inte det salta och sura godiset som vi är så förtjusta i, konstaterar hon.
Företagets ägare, Markku Smidheda, föredrar ändå den vanliga gammaldags sötlakritsen som tillverkas i Finland.
Han konstaterar att trädgårdsmässan ger bra försäljning, men att det också är viktigt att visa upp sig och göra produkterna kända.
Sommartid är företaget på resande fot mellan olika festivaler, marknader och mässor. Men snart kommer ett lokalt alternativ.
– Senast den 1 maj öppnar vi fabriksförsäljning i Gnesta. Det blir i lite äldre stil, det ska bli som att kliva tillbaka 100 år i tiden när man går in.