Albatraoz och De Vet Du spelar på Trosayran

På fredagskvällen är det premiär för sommarens höjdpunkt - Trosayran. 440 av de 500 förköpsbiljetter är redan sålda och scentältet är upprest. I år har Albatraoz och killarna i De Vet Du bjudits in som dragplåster för att locka den yngre publiken.

Foto:

Trosa2014-07-11 21:54

– Vi släppte 500 förköpsbiljetter och majoriteten blev sålda på en gång, säger Silvester Mujkic, verksamhetschef på Restaurang Fyren som arrangerar Trosayran, och även ny krögare i Trosa.

Fyratimmar återstår fram till klockan slår 22:00 då festen drar igång på allvar. Silvester Mujkic springer mellan restaurangdelen och gräsytan där tältet står redo för festyrans två kvällar. I år har nattklubben fått bättre ljud- och ljusanläggning och fler sittplatser. Vid midnatt på fredagen spelar Albatraoz. På lördagen är det killarna i De Vet Du:s tur. En gemensam nämnare för banden är att de lyckats nå ut via Youtube och sociala medier, framförallt till den yngre publiken.

– De här är två band som drar en bra publik, bjuder på sig själva och ger en bra show. De brukar även gilla att umgås med publiken före och efter spelningen, säger Silvester Mujkic.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om