Kökrock på Repslagarebron orsakade störningar

Ett flertal trafikolyckor inträffade i SN-området under förmiddagen. Två olyckor skedde på E4 och inne i centrala Nyköping inträffade en kökrock på Repslagarebron med stor trafikpåverkan som följd.

Kökrocken på Repslagarebron skapar stora trafikstörningar.

Kökrocken på Repslagarebron skapar stora trafikstörningar.

Foto: Tobias Johannesson

Vagnhärad2019-11-14 11:19

Larmet om den första olyckan kom in klockan 10.48 och räddningstjänst och ambulans larmades till platsen. Ingen person uppges ha skadats vid den olyckan. Bilen misstänks ha fått vattenplaning och därefter kört in i lastbilen.

– Ingen av fordonen står trafikfarligt till så det är högst oklart om vi behövs till platsen. Räddningstjänsten har meddelat oss lite om läget på platsen, säger Björn Öberg, polisens presstalesperson i region öst, strax efter klockan elva.

Klockan 11.30 kom det ytterligare ett larm om en trafikolycka på E4. Den ska också ha skett i norrgående riktning vid Trafikplats Lästringe. I ett initialt skede misstänktes även den personbilen ha fått vattenplaning, men olycksorsaken uppgavs senare vara punktering. Ingen person skadades vid olyckan som orsakade begränsad framkomlighet under räddningsarbetet.

– Det är tydligen rätt mycket köer vid platsen. Räddningstjänsten har hjälpt till att styra upp och dirigera, säger Björn Öberg, strax efter klockan tolv.

Även inne i centrala Nyköping inträffade en trafikolycka, på Repslagarebron, efter att en bil kört in i en annan. Totalt sex personer var inblandade, men samtliga klarade sig från skador.

Det finns i nuläget ingen misstanke om brott vid någon av olyckorna.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!