Inte nu igen!

18 april 2019 06:05

Nu har det hänt igen att en av riksdagsledamöterna tagit ut för mycket i ersättningar/bidrag! Erik Bengtzboe har uppenbarligen struntat i att ändra sin folkbokföringsadress till den verkliga, det vill säga i södra Stockholm. Hur han kunnat glömma att folkbokföra sig tillsammans med sin fru och dotter är osannolikt. Han vet väl ändå att det är där han bor med familjen och inte i pojkrummet i Nävekvarn. Förklaringen är så undermålig att jag blir enbart arg och upprörd av att läsa tramset.

Med Erik Bengtzboes och andra politikers slarviga hantering av vilka ersättningar de kan få som riksdagsledamöter bidrar till politikerföraktet. Lägg korten på bordet Erik Bengtzboe och erkänn att du tagit ut ersättningar orättmätigt. Tänk igenom hur du och riksdagskollegor ska återupprätta förtroendet för er själva och det förtroendeuppdrag som ni fått av era väljare.

Trovärdiga politiker är vad vi behöver i våra beslutande församlingar i riksdag, region och kommun. Jag missunnar ingen att få ersättning enligt gällande regelverk, men håll reda på vad som gäller och håll er till verkligheten och sanningen.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Ulla-Britt Larsson