Mållöst för Vrena mot Motala

Vrena IF lyckades inte spräcka målnollan i bortamatchen mot IFK Motala B med flera rutinerade spelare. IFK vann med hela 10–0 (5–0).

Bandytvåan2014-01-19 18:05

— Kan inte påminna mig på rak arm, när vi senast spelade igenomen match utan en enda fullträff, säger VIF-tränaren Benny Wahlberg.

Sägas ska att laget egentligen inte var så nära att näta. Fem hörnor, några frislag, ett fåtal målchanser och inget skott i målställningen.

— Nej, Motala var alldeles för bra för oss i dag. De har ett rutinerat lag med flera föredetta elitseriespelare, som kan sin bandy utan och innan, säger Wahlberg.

Han vill dock framhålla den egna keepern Henrik Jonsson, som svarade för flera utmärkta räddningar och höll laget kvar i matchen i 40 minuter, då underläger bara var 0–2.

— Tyckte vi agerade lite tamt stundtals, vek ner oss för lätt, när det tog emot och visade för stor respekt för Motala, menar VIF-tränaren, som ansåg att Motala är seriens klart bästa lag.

Vrenas facit så här långt i serien är två vinster och tre förluster. Närmast ska man försöka vinna returmatchen mot Borgia B nästa helg.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!