Albin Eklund Söderström och Peter Persson bakom Harg U:s vändning

Hemmalaget Tun U ledde med 1-0 i division 7 Södermanland södra herr i fotboll efter halva matchen.

IK Tun U förlorade mot Hargs BK U

Fotboll2023-06-16 20:56

Men Harg U vände på resultatet i andra halvlek och vann matchen med 2-1. Stor matchhjälte blev Albin Eklund Söderström, med sitt 2-1-mål efter 87 minuter.

Segern var Harg U:s femte på de senaste sex matcherna.

Matchen var mållös till Tun U tog ledningen i 37:e minuten, genom Hamza Nahhas. Det dröjde till den 75:e minuten innan Peter Persson kvitterade för Harg U.

Det matchavgörande målet kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Albin Eklund Söderström slog till och gjorde 1-2 för Harg U. Eklund Söderström fullbordade därmed Harg U:s vändning.

Det här var Harg U:s andra uddamålsseger.

Det här betyder att Tun U är kvar på femte plats, och att Harg U fortfarande leder serien.

Nästa motstånd för Harg U är Nävekvarn. Lagen möts lördag 19 augusti 12.00 på Krikonbacken A.