IFK Nyköping U fixade kryss borta mot Ericsberg

Ericsberg hade ledningen i halvtid med 2-1 hemma mot IFK Nyköping U i division 5 Södermanland herr i fotboll.

Ericsbergs GoIF spelade lika mot IFK Nyköping U

Fotboll2022-05-14 17:12

Men i andra halvlek kom IFK Nyköping U mer in i matchen, och fixade till slut ett oavgjort resultat. Matchen slutade 2-2.

Det betydde fjärde matchen i rad utan seger för IFK Nyköping U.

IFK Nyköping U fick en bra start på matchen. Mikael Meza Vergara gjorde målet, redan i 23:e minuten.

Ericsberg kvitterade till 1-1 efter en halvtimmes spel, genom Simon Johansson.

Ericsberg tog också ledningen i 39:e minuten, genom Carl Nordström. I den 67:e minuten fick Ericsberg Patrik Sundin utvisad, och fick spela med en man mindre sista 23 minuterna.

I 68:e minuten slog Rasmus Jurstedt till, och kvitterade för IFK Nyköping U. Det fastställde slutresultatet till 2-2.

Ericsberg har en seger, två oavgjorda och två förluster på de senaste fem matcherna, medan IFK Nyköping U har en vinst, en oavgjord och tre förluster.

Ericsberg har fem poäng och IFK Nyköping U har fyra poäng efter fem omgångar.

IFK Nyköping U tar sig an Hällbybrunn i nästa match hemma söndag 22 maj 13.00.