IFK Nyköping U i ledning i halvtid - men tappade segern mot Ericsberg

IFK Nyköping U ledde med 2-0 i paus i mötet i division 5 Södermanland herr i fotboll borta med Ericsberg på tisdagen.

Ericsbergs GoIF spelade lika mot IFK Nyköping U

Fotboll2023-06-27 21:12

Men Ericsberg reste sig i andra halvlek och fixade oavgjort, 2-2.

IFK Nyköping U startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara tre minuter slog Anton Barouma till.

IFK Nyköping U ökade ledningen till 0-2 efter en knapp halvtimmes spel, ännu en gång genom Anton Barouma. I den 46:e minuten fick IFK Nyköping U Sadan Omar Jalil utvisad.

I 55:e minuten slog Abdirisak Hussein till, och reducerade åt Ericsberg.

Kvitteringen kom i matchens absoluta slutskede, i 91:a minuten, när August Härnström slog till och gjorde mål för Ericsberg. 2-2-målet blev matchens sista.

Ericsberg har en seger, två oavgjorda och två förluster och 8-8 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan IFK Nyköping U har två vinster, två oavgjorda och en förlust och 11-10 i målskillnad.

Det här betyder att Ericsberg ligger kvar på sjunde plats i tabellen, och IFK Nyköping U på tionde plats.

Torsdag 29 juni 19.00 spelar IFK Nyköping U borta mot Näshulta.