Nya Södertälje utklassade Nyköping BK på hemmaplan

Nya Södertälje fick rejäl utdelning när laget vann på hemmaplan mot Nyköping BK i division 6 Södermanland sydöstra herr i fotboll med 6-0 (4-0).

Nya Södertälje KFF vann mot Nyköpings BK

Fotboll2023-09-01 21:29

Det var dessutom en skön revansch från senaste mötet, som Nyköping BK vann med 3-2.

- Vi får ett rött kort i matchen men ändå håller vi ut och håller nollan. Vi värvar in Johannes Gelo som egentligen står som målvakt men spelar fram till 3 mål och gör ett mål. Vi tar med oss vår insats till nästa match, kommenterade Nya Södertäljes tränare Maykel Issa efter matchen.

Nya Södertälje startade matchen bäst och tog ledningen tidigt i matchen. Gabriel Sado slog till, redan i elfte minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom David Somi, i 15:e minuten.

Bara fem minuter senare var det David Somi som såg till att Nya Södertälje ökade ledningen på nytt, till 3-0.

Nya Södertälje gjorde också 4-0 strax före paus, genom Sako Bandick. Med en halvtimme kvar att spela fick Patrik Jourabji träff och ökade ledningen för Nya Södertälje.

Till slut kom också 6-0 genom Johannes Gelo som ökade Nya Södertäljes ledning i 79:e minuten. 6-0-målet blev matchens sista.

Nya Södertälje ligger på nionde plats i tabellen efter matchen, medan Nyköping BK ligger sist, på tolfte plats.

Fredag 8 september 19.30 spelar Nya Södertälje hemma mot Tun. Nyköping BK möter Sköldinge hemma på Rosvalla IP lördag 9 september 14.00.