Revansch när Stigtomta besegrade Stallarholmen

När Stigtomta och Stallarholmen senast gjorde upp var Stallarholmen klart bättre och vann med hela 5-0.

Stigtomta IF vann mot Stallarholmens SK

Fotboll2022-07-02 17:20

På lördagen tog Stigtomta revansch genom att vinna med 5-4 (2-3) på hemmaplan i division 5 Södermanland herr i fotboll.

Linus Arringe blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål efter 78 minuter.

Segern var Stigtomtas fjärde på de senaste fem matcherna, och fjärde hemmasegern i rad.

Stigtomta fick en bra start på matchen. Hampus Almberg gjorde målet, redan i nionde minuten.

Stallarholmen kvitterade till 1-1 i 16:e minuten, genom Alexander Johansson.

Bara en minut senare var det Alexander Pihlmark som såg till att Stallarholmen tog ledningen.

Stigtomta kvitterade till 2-2 två minuter senare genom Linus Arringe.

Stallarholmen tog ledningen på nytt i 37:e minuten, ännu en gång genom Alexander Pihlmark. Direkt efter pausen nätade Niklas Wennerberg och kvitterade för Stigtomta.

Stigtomta gjorde också 4-3 i 70:e minuten när Marcus Larsson hittade rätt.

Simon Herold kvitterade för Stallarholmen med knappa kvarten kvar.

Stigtomta tog ledningen två minuter senare på nytt genom Linus Arringe. Det fastställde slutresultatet till 5-4.

Stigtomta har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Stallarholmen har två vinster och tre förluster. Det här var Stigtomtas tredje uddamålsseger den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Stigtomta nu ligger på nionde plats. Stallarholmen är på andra plats.

Fredag 8 juli 19.00 spelar Stigtomta borta mot Ericsberg.