Storseger för Telge City hemma mot Nyköpings BK

Telge City tog en enkel seger mot Nyköpings BK hemma på Geneta Sportfält i division 7 Södermanland sydöstra herr i fotboll.

Telge City FC vann mot Nyköpings BK

Fotboll2022-05-04 21:31

Laget dominerade matchen, som slutade 8-3 (4-2).

- Dubbla hattrickmålskyttar Thomas Touma och Viktor Ibrahim. En riktigt laginsats låg bakom dagens stor vinst. På alla positioner i laget är vi klasser bättre än motståndarna. Nu fortsätter vi på den inslagna vägen, kommenterade Telge Citys tränare George Touma.

Det var första segern för Telge City, efter 1-2 mot Nävekvarn i premiären.

Telge City gjorde första målet. Thomas Touma slog till, redan i sjunde minuten.

Laget ökade ledningen till 2-0 tidigt i matchen, genom Viktor Ibrahim, i sjunde minuten.

I 17:e minuten nätade Sadaq Abdiwahid, och reducerade åt Nyköpings BK.

Nyköpings BK kvitterade till 2-2 i 36:e minuten, genom Abdiaziz Adem.

Telge City tog ledningen på nytt i 39:e minuten, åter igen genom Thomas Touma.

Bara fyra minuter senare var det Karlos Touma som såg till att Telge City ökade ledningen till 4-2. Direkt efter pausen slog Viktor Ibrahim till ännu en gång och ökade Telge Citys ledning.

Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Viktor Ibrahim och ökade ledningen för Telge City och fullbordade därmed sitt hattrick.

Nyköpings BK reducerade till 6-3 sju minuter senare på nytt genom Abdiaziz Adem. Fler mål än så blev det inte för Nyköpings BK.

I 72:a minuten ökade Thomas Touma ledningen. Touma fullbordade därmed sitt hattrick.

8-3-målet kom med två minuter kvar att spela, när Georgio Sezgin gjorde mål för Telge City. 8-3-målet blev matchens sista.

Telge Citys Thomas Touma gjorde tre mål och Viktor Ibrahim gjorde tre mål.

På måndag 9 maj 19.00 spelar Telge City borta mot Stigtomta U, och Nyköpings BK hemma mot Nävekvarn.