Tun U tappade ledning och fick se sig besegrat

Tun U spelade bra och ledde med 1-0 efter första halvlek i matchen i division 3 Södermanland dam i fotboll mot Stallarholmen på Toresunds IP.

Fotboll2022-05-14 13:37

Men i andra halvlek kom vändningen, och till slut blev det förlust, 1-3, för Tun U.

Tun U tog en tidig ledning. Agnes Victoria Nord gjorde målet, redan i sjunde minuten. Nästa mål dröjde. Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Alissia Debord och kvitterade för Stallarholmen.

Först med fem minuter kvar att spela tog Stallarholmen ledningen genom Hedda Eriksson.

3-1-målet kom i matchens absoluta slutskede, med tre minuter kvar att spela, när Mallory Nogueira gjorde mål för Stallarholmen. Nogueira fullbordade därmed Stallarholmens vändning. 3-1-målet blev matchens sista.

Tun U har startat svagt och har bara ett poäng efter tre spelade matcher. Stallarholmen har nio poäng.

Måndag 23 maj 19.00 spelar Tun U hemma mot IK Viljan Strängnäs U.