Tungt för Hölö Mörkö - Trosa Balkan bröt fina vinstsviten

Hölö Mörkö har haft en stark period i division 7 Södermanland sydöstra herr i fotboll och inför matchen borta mot Trosa Balkan hade laget tagit nio raka segrar.

Trosa Balkan FC vann mot Hölö Mörkö IF

Fotboll2022-09-11 20:12

På söndagen tog det stopp och matchen på Skärlagsvallen slutade 3-2 (1-1). Det var första förlusten sedan den 13 juni för Hölö Mörkö.

Trosa Balkans tränare Mersed Osmanovic:

- En rutinseger. Hölö IF är ett bra. Tror personligen att denna serie är den bästa på många många år i division 7. Topp 4 lag utan tvekan skulle ligga i toppen i sexan. Dagens match var en rutin seger från vår sida. Vi är starka hemma. När vi har alla spelare tillgängliga så är vi svårslaget lag. Vi önskar Hölö lycka till i serien.

Milo? Radulovi? Stod för Trosa Balkans avgörande mål efter 78 minuter.

Segern var Trosa Balkans sjunde på de senaste nio matcherna, och nionde hemmasegern i rad.

Trosa Balkan började bäst och gjorde 1-0 redan i matchupptakten. Efter bara två minuter slog Christian Lövbom till.

Hölö Mörkö kvitterade till 1-1 i 39:e minuten, genom Markus Strand. Med en dryg halvtimme kvar att spela nätade Milo? Radulovi? Och gav Trosa Balkan ledningen.

I 63:e minuten nätade Casper Jödahl Pallin, och kvitterade för Hölö Mörkö.

Milo? Radulovi?, åter igen, gjorde det matchavgörande målet i 78:e minuten. Det fastställde slutresultatet till 3-2.

Trosa Balkan har tre segrar och två förluster på de senaste fem matcherna, medan Hölö Mörkö har fyra vinster och en förlust. Det här var Trosa Balkans sjätte uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Hölö Mörkös andra uddamålsförlust.

Med tre omgångar kvar är Trosa Balkan på fjärde plats i tabellen, och Hölö Mörkö är på andra plats.

I nästa match, lördag 17 september, har Trosa Balkan Telge City borta på Östertälje IP B1 13.00, medan Hölö Mörkö spelar hemma mot Södertälje FF 15.00.