Tystberga tappade ledning till oavgjort mot Telge City

Tystberga hade ledningen i halvtid mot Telge City i lagens möte i division 7 Södermanland sydöstra herr i fotboll.

Tystberga GoIF spelade lika mot Telge City FC

Fotboll2022-08-27 21:38

Men efter paus hämtade Telge City ikapp underläget och säkrade en poäng, 4-4 (1-0).

Matchen förblev jämn målmässigt till Tystberga tog ledningen i 38:e minuten, genom JimRobin Vestin. Direkt efter pausen slog Emil Söderström till och ökade Tystbergas ledning.

Med en knapp halvtimme kvar att spela nätade Gabriel Josef och reducerade åt Telge City.

I 65:e minuten nätade JimRobin Vestin åter igen, och gjorde 3-1.

Gabriel Josef, åter igen, reducerade för Telge City med knappa kvarten kvar.

Först med sex minuter kvar att spela kvitterade Telge City genom Gabriel Josef som med målet fullbordade sitt hattrick.

Ledningsmålet till 3-4 kom i 92:a minuten, när Karlos Touma gjorde mål för Telge City.

Men Tystberga hann ändå med ett kvitteringsmål. Majd Almosleh gjorde det med -3 minuter kvar att spela. 4-4-målet blev matchens sista.

I den 95:e minuten fick Tystberga Alaa Jerjis Mikha utvisad, och fick spela med en man mindre sista minuterna.

Gabriel Josef gjorde tre mål för Telge City.

Tystberga har en seger, en oavgjord och tre förluster på de senaste fem matcherna, medan Telge City har tre vinster, en oavgjord och en förlust.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Tystberga på sjunde plats och Telge City på femte plats.

Lördag 3 september 11.30 spelar Tystberga borta mot Nyköpings BK.