– Men det blir inte ett sjätte, säger hon med ett leende på väg in till lördagseftermiddagens föreläsning om träningslära.
Precis som i många andra sporter har handbollen problem med jämställdhet.
– Vi är bra på vissa saker, men där vi inte har lyckats är på domar- och tränarsidan. Och då främst mot äldre ungdom och elit. Därför har vi startat det här damprojektet, säger Kalle Andersson, utvecklingsansvarig på Svenska handbollsförbundet.
Man har bjudit in gamla elitspelare, som får gå fjärde och femte tränarsteget.
– Tanken är att försöka hjälpa dem att komma in i utbildningen och så småningom in i olika lag. Samt följa upp och se så att de kan ta steget att bli tränare för äldre ungdom eller mot elit.
Det har varit många digitala träffar vilket är en genomtänkt strategi.
– De kanske just fått barn eller satsat på den civila karriären så därför vill vi skräddarsy den här utbildningen, säger Kalle Andersson.
Förbundet försökte för ett par år sedan med samma typ av projekt, men fick inte så stort gensvar. Den här gången tog man hjälpa av distriktsförbunden.
– Nu är det en bra blandning från norr till söder. De är 22 stycken totalt, men 18 är på plats i Nyköping. Sen att inte alla kommer att bli elittränare är en sak, men vi behöver fler damtränare.
Kalle Andersson berättar att det nu är runt 50–50 på det första steget i tränarutbildningen.
– Men när man kommer upp mot äldre ungdom och mot senior är det 30 procent damer 70 procent herrar och i det sista steget är det bara tio procent kvinnor. Så förhoppningsvis får vi in några nu som vill gå steg sex.
Men det är inget för Isabelle Gulldén.
– Inte än. Jag trivs med de åldrarna jag håller på med nu vilket är 15–19 år, men man vet aldrig. Om man ska upp på elit krävs det också mycket erfarenhet och de grejerna har jag.
Landslagsspelaren (224 landskamper, fjärde bästa i Sverige och 846 mål), som numera är utvecklingsansvarig i Lugi, tycker att den intensiva utbildningen varit bra.
– Sen måste man kanske hitta problemet till varför det är så få kvinnor som är tränare. Men det är skönt att vi kan göra så här eftersom det kommer mycket emellan med barn och så.
Har du någon fördel som spelare att bli tränare?
– Det tror jag absolut. Jag kan handboll. Det är inte så mycket man inte förstår, utan man har upplevt det. Sen lär man sig hur tränare ska fungera.
Hur ska en bra tränare vara?
– Man vill att de ska kunna se alla, samtidigt är det svårt när man kommer från elitidrotten där de kanske inte är på samma sätt. Men jag tycker att man ska ha med vissa av de bitarna ändå.
Var ser du dig själv om fem år?
– Oj, det vet jag inte. Jag håller nu på att baka en bebis till i magen så vi får se lite var vi hamnar. Jag vet inte om jag fortfarande jobbar inom handbollen eller var det är. Man får hoppas att ungarna kommer att spela, då får jag börja om som tränare på låg nivå.