Katrineholm för svårt för Nyköping

FBC Nyköping fick problem mot svårspelade Katrineholm. Laget förlorade torsdagsmatchen i division 1 med 3-8.

Julia Sköld gjorde FBC Nyköpings första mål i mötet mot Katrineholm.

Innebandy2019-11-07 20:53

Efter två perioder var skottstatistiken 13-28 med Nyköpingssiffrorna först. Inte många skott mot mål alltså och inte många som gick in heller.

Det var först vid ställningen 0-4 som Julia Sköld kunde spräcka nollan för hemmalaget, med efter två perioder stod det 1-5.

I den sista perioden trampade FBC igång sitt spel igen och med bara två och en halv minuters spel kunde Elsa Lidström skjuta in 2-5 vid stolpen. Men säg den glädje som varar länge. Repliken från gästerna kom nästan genast och de hade på nytt en fyramålsledning. När Katrineholm sedan gjorde 7-2 och 8-2 var matchen körd. Tröstmålet för FBC Nyköping gjordes av Cornelia Ceder.

– Vi räckte inte till i spelet. Katrineholm däremot låg på och chansade bra, säger Nyköpingstränaren Robin Näsström besviket.

Han säger också att de sista fem minuterna av matchen så pressade man på bra.

– Det var så vi skulle spela genom hela matchen.