Trosa Edanö U slog Järna SK på bortaplan

Trosa Edanö U vann mötet i division 3 Södermanland öst herr i innebandy på bortaplan mot Järna SK, med 5-2 (2-1, 2-0, 1-1).

Innebandy2021-09-26 00:14

Järna SK tog ledningen efter 8.10, genom Linus Hernebjörk.

Trosa Edanö U kvitterade till 1-1 efter 11.37, genom Rikard Söderström på pass av Mattias Sjökvist.

Trosa Edanö U tog också ledningen efter 18.41, genom Mikael Westerberg på pass av Rikard Söderström.

I andra perioden var Trosa Edanö U starkast och gick från 1-2 till 1-4 genom två snabba mål i mitten av perioden av Casper Olsson och Björn Ahlbom. Efter 11.40 ökade Trosa Edanö U på till 1-5 genom Björn Ahlbom.

Tomas Bida reducerade förvisso, men närmare än 2-5 kom inte Järna SK. Trosa Edanö U tog därmed en säker seger.

Järna SK vann senast lagen möttes med 14-6 i Hölö Allaktivitetshall.

Trosa Edanö U tar sig an Torshälla U i nästa match hemma söndag 3 oktober 16.00.