Tung bortaförlust för Trosa Edanö

Trosa Edanö drog igång vårsäsongen i division 2 med ett möte med Katrineholms IBF. Det blev förlust med 3-9.

Emil Söderström gjorde Trosa Edanös första mål mot Katrineholm under onsdagskvällen.

Innebandy2020-01-08 21:29

Trosa Edanö fick en tung uppförsbacke redan från början. Efter den första perioden stod det 3-0 till hemmalaget.

I den andra perioden så började gästerna komma ifatt i målprotokollet. Efter en katrineholmsutvisning kunde Trosa Edanö göra sitt första mål genom Emil Söderström. Det dröjde sedan bara en och en halv minut innan det stod 3-2 genom Martin Thunholm. Innan andra periodpausen hade dock Katrineholm ökat på sin ledning till 4-2, sen dröjde det enbart 24 sekunder in på sista perioden så satt 5-2.

Katrineholm ökade på sin ledning till 6-2 i powerplay och i den 13:e minuten punkterades matchen med 7-2-målet. Ted Nygren slog in ett tröstmål för Trosa Edanö med fyra minuter kvar.