Gnesta IK förlorade hemma igen

Inledningen av Fortsättningsserien har gått riktigt snett för Gnesta IK. Hemma mot Rimbo kom andra raka förlusten. Med stora siffror.

Eddie Jinglöv gjorde ett av Gnestas tröstmål mot Rimbo.

Ishockey2019-11-26 21:30

3–9 (1–5, 1–2, 1–2) mot Rimbo, som började säsongen i den andra division 2 östra-serien, var säkerligen långt ifrån vad GIK-manskap hoppats på.

Egentligen var Upplandslaget i för stort överläge efter den första perioden. På den andra halvan av denna inledande period släppte Gnesta in fem mål.

Blödningen fortsatte även i andra fram till 1–7 innan ens halva matchen var spelad. GIK-målvakten Nicklas Filenius fick nog efter sex insläppta och lämnade över till unge Tim Olsson.

Gnestas mål gjordes av Robin Karlsson (1–2), Eddie Jinglöv (2–7) och Victor Groth (3–7).

För Gnesta gäller det att ladda om snabbt. Redan på torsdag väntar derby borta mot SPAIF/JSK.