Present till alla hockeyfans – SN sänder NSK:s matcher

SN erbjuder alla prenumeranter en tidig julklapp. En present som räcker många månader när Nyköpings SK:s matcher i Hockeyettan sänds på sn.se.

Prenumeranter på SN som älskar hockey får nu glädjande nyheter. Vi sänder alla Nyköpings SK:s matcher i Hockeyettan den här säsongen.

Prenumeranter på SN som älskar hockey får nu glädjande nyheter. Vi sänder alla Nyköpings SK:s matcher i Hockeyettan den här säsongen.

Foto: William Karlsson

Ishockey2023-08-23 11:55


Från och med nästa vecka kan man se några av Nyköpings SK:s träningsmatcher på sn.se. NSK:s premiär mot Eskilstuna Linden under onsdagskvällen sänds dock inte.

Men nu finns även chansen som prenumerant på tidningen att följa laget, eller man kanske har något annat favoritlag i Hockeyettan, under hela säsongen. I samarbete med Bonnier News och Gota Media har NTM, där SN ingår, köpt rättigheterna.

NSK börjar den östra serien i division 1 med ett derby mot Eskilstunalaget Linden den 30 september. Sedan följer 18 matcher innan det är klart vilka lag som spelar i Allettan efter jul och vilka som får fortsätta i Hockeyettan.

Avtalet är på ett år, och innefattar samtliga matcher i grundserien, Allettan och fortsättningsserien samt slutspelet. Vi har också en option på att sända kvalserien till Hockeyallsvenskan.

Är man dessutom redan nu sugen på hockey kan man gå in på sn.se och följa lagets strävan att hitta formen. Den 30 augusti möter NSK Tranås hemma, den 1 september tar NSK emot Linden på Rosvalla, den 6 möter man Vimmerby och den 23 Forshaga. Alla dessa matcher går att se på sn.se.

– Det här är en riktigt stor grej som jag tror ökar läsningen på sn.se och ger alla inbitna hockeyfans en chans att sitta hemma och mysa i soffan och följa sitt favoritlag, säger Noah O'Rourke Drevfjäll, sajtchef på Södermanlands Nyheter och fortsätter:

– Intresset för livesänd sport är stort och därför vill vi erbjuda alla prenumeranter mer av den varan. 

För att ta del av vår livesända sport behöver man ha en prenumeration på tidningen. Den livesända sporten ingår i samtliga paket utom Bas digital.

Lagen som NSK möter i östra Hockeyettan är förutom Linden, Huddinge, Hanviken, Enköping, Segeltorp, Vallentuna, Visby Roma, Väsby och Wings Arlanda. De fem bästa i serien går till Allettan som startar runt jul. De fem som missar spelar vidare i fortsättningsserien. I den sistnämnda serien finns fortfarande en chans att nå kval till hockeyallsvenskan.

undefined
NSK har varit på is i drygt en vecka, under onsdagen spelade de sin första match för säsongen. Vill man följa lagets väg i Hockeyettan finns nu chansen som prenumerant.
Hockeyettan.
Hockeyettan.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!