"Träna!"
Datorrösten meddelar kärvt när det är dags att köra igång nästa övning.
Killarna och tjejerna i det bakre rummet av Evolve gym gör som rösten säger. Under 13 veckor, tre gånger i veckan i 90 minuter, kör Ulf Silverbern skiten ur gruppen.
– Jag behövde en utmaning för att hålla igång träningen under sommaren. Jag såg den här campen på Instagram och drog med mig några av mina tjejkompisar, säger Hanna Friberg, 42 år.
– Det har varit superkul, utmanande och tufft, men jätteroligt.
Vad har tagit mest stryk?
– Inget specifikt. Det är olika övningar varje pass, de skiljer sig åt. Det är olika muskelgrupper som får jobba.
Hanna Friberg är van motionär och berättar att hon vanligtvis kör på gymmet, PT-träning och gruppträning, men att den här träningen är lite speciell.
– Jag har fått mersmak. Det är hårdare träning än vad jag är van vid. Det är lätt när man tränar själv på gymmet att man inte pushar sig på samma sätt som i en sådan här stor grupp. Jag har gått på bodypump och spinning och då tar man ut sig också, men inte på samma sätt som här. Här blir det mer individuellt uppstyrt. Uffe gör passen efter gruppen.
Mersmak, vad betyder det?
– Jag kommer inte att köra kampsport i vinter i varje fall, men om det blir sommarträning nästa år så vill jag absolut vara med igen. Det är ett bra sätt att hålla igång.
Det är 16:e året som Ulf SIlverbern håller i samma typ av upplägg men första gången på Evolve.
– Men det här är det med flest anmälda deltagare. 47 stycken och nästan 20 tjejer. Det är ett rekord. Förra året hade jag bara en, säger han.
Under de 13 veckorna ska deltagarna ta sig igenom olika steg.
– En camp ska alltid ha en början och ett slut, då kan träningen bli mätbar. I början smörjer vi lite muskler, hittar svagheter, jobbar med stora rörelser. Och så får vi igång cirkulationen i kroppen.
– Och syreupptagningen. Vi lär kroppen att ta upp syre och därefter kan man bli starkare och mer uthållig, säger Linda Saareste, som driver gymmet Evolve.
I fas två har de kört tungt och länge.
– Men inte så att man skadar sig, det är kontraproduktivt. Och så får vi in mycket återhämtning. Nu är det slutet. Nu börjar vi trimma kroppen eftersom vi byggt en motor. Nu ska vi få den att hålla. Det blir inte lika tungt men högre tempo, säger Ulf Silverbern.
Och de som varit trasiga är numera hela, vilket är en seger i sig.