De är ett entreprenörspar med, minst sagt, många järn i elden.
Malin är kokboksförfattare, matskribent och chefredaktör för tidningen Glutenfri Matlust.
– Sedan pratar jag ofta mat i P4 Sörmlands Mat med Malin också, så folk kan ha hört min röst där.
Rashma jobbar på SSAB, men är också delägare till en frisersalong tillsammans med sin svärmor och är också musikproducent.
De träffades tidigt i livet.
– Vi gick faktiskt i samma klass i ettan i gymnasiet, på Gripen, säger Malin.
– Vi hade franska och musik ihop, minns du? säger Rashma.
– Men det var när vi träffades några år senare som vi föll för varandra, säger Malin och nickar.
Tillsammans vill de bygga ett liv där de bidrar till samhället, samtidigt som de själva blir mer fria och flexibla.
– Vi har en livsstil där det liksom inte känns som att vi jobbar, utan vi jobbar med det vi tycker är roligt, säger Rashma.
När Malin var mammaledig med parets andra barn startade hon sitt egna företag. När hon var hemma med parets tredje barn, kom beslutet att satsa ordentligt.
– Jag kände mig ordentligt för, ville jag gå och vara mammaledig, eller skulle jag fullfölja den där drömmen? Jag hade börjat skriva min kokbok och när min dotter var fyra veckor fick hon hänga med på möte hos förlaget. Jag tänkte att det jag jobbade med – att laga mat – var något jag ändå skulle göra. Och så växte det.
Paret började läsa på om företagande, och ju mer de läste på, desto mer kände de att det var något de ville göra.
– Vi började se på det på ett lite annat sätt än det här klassiska där man kanske börjar som självanställd egenföretagare. Vi har anställt duktigt folk i ett läge där många kanske skulle göra allt själva. Men våra anställda är vår största resurs, säger Malin.
Hur vågade ni ta det steget?
– Vi vågar inte, men kör ändå! säger Rashma med ett skratt.
– Vi är så övertygade om att det här är vägen vi vill gå, att vi vill kunna leva flexibelt och samtidigt bidra till samhället med jobbchanser och bra hållbara företag, fyller Malin i.
Paret hade sökt efter en restaurang eller ett café att ta över när de fick nys om att den förra ägaren var sugen på att släppa taget om Alma.
– Vi kände väl ganska direkt att det skulle passa oss bra, säger Rashma, och ser på Malin, som nickar och fortsätter.
– Det var något vi kunde förvalta väl, samtidigt som vi kunde tillföra något. Jag är utbildad till klinisk dietist i grunden och har ju min matbakgrund. Jag är uppvuxen på en gård där vi hade viss självhushållning, så jag gillade verkligen den fina synen på råvaror man har här.
– Och jag har Lankesisk bakgrund, där mycket av matlagningen är vegetarisk. Så vi har plockat in från både mitt och Malins matarv, säger Rashma.
För även om grundkonceptet med en vegetarisk lunchbuffé och den populära matlådan kvarstår, så har paret såklart satt sin egen prägel på Alma.
– Vi har till exempel utökat öppettiderna, det är öppet till kvällen och på helgen, och vi serverar nu också fika och sallader och matiga mackor när vi inte har lunchbuffén. Det är vegetariskt och veganskt, och det mesta är också glutenfritt, säger Rashma.
– Vi lagar också all mat från grunden, det är inga sojakorvar, utan gedigen mat. Gratänger, grytor, röror, soppor. Vi tycker mat blir bäst så, säger Malin.