SD-politiker ute i ogjort väder

Insändare 29 juni 2022 07:05
Det här är en insändare. Åsikterna i texten är skribentens egna.

I en debattartikel i SN (17/6) anmärker SD-arna på projektledaren Claes Hidegårds nya planering av Nyköpings festdagar som nu skulle innefatta en försommarfest den 4 juni och en park till park-fest den 19 och 20 augusti.
Under försommarfesten vill man lyfta fram hamnområdet med musikunderhållning, matmarknad, underhållning för barn, allsång, bollsporter, grillning med mera. Och att få fiska i Nyköpingsån. Det verkar jättekul!

Programmet för park till park-festen den 19–20 augusti med uppträdanden på Stora torget är ännu inte klart. Jag tycker att det verkar utmärkt att ha en försommarfest och en fest i augusti. Särskilt matmarknad och att eventuellt få fånga en fisk i Nyköpingsån verkar kul. Något tivoli behövs inte!

SD-politikerna menar att det behövs mer folkfester i Nyköping. Men de kan ju festa ytterligare i Kuggnäsgården, där de har sina nazistiska rötter. Där har ju nazister från hela Europa festat runt till musik av Ultima thule för ett antal år sedan.

Till råga på allt var SD det enda parti som var emot byggandet av ett resecentrum i Nyköping. Minst sagt obegripligt med tanke på den tickande klimatkrisen.


 
 
 
 
 
 
Ämnen du kan följa