– Jag har meddelat polisen att de få komma in och fika, så bjuder jag på kaffe. Men de har inte kommit.
Det säger Helen Forslund, ägare till Stenkulla konditori. Hon kommer tidigt till jobbet, redan klockan fyra, men säger att hon för egen del inte känner sig rädd eller otrygg i området. Men andra, bland de äldre gästerna på konditoriet, gör det, berättar hon.
– Många kommer in och är oroliga och säger att nu när det är ljust så vågar jag mig ut.
Som tidningen har berättat visar den trygghetsundersökning som polisen låtit göra att Stenkulla hör till de områden i Nyköping där invånarna känner sig mer otrygga än i andra områden. Andra områden med stor otrygghet är centrum och Brandkärr.
Och visst förekommer stök och även regelrätta brott i Stenkulla, berättar Helen Forslund.
– Det är lite skumma typer som rör sig här, säger hon.
När en misshandel inträffade i området var polisen där och letade efter gärningsmän, men annars ser hon sällan till polisen.
– Jag har inte sett dem sedan den där incidenten. Men jag uppmanar polisen att parkera här utanför och visa sig, så att man vet att de finns, säger hon.
På trottoaren tvärsöver gatan går Lisa, som inte vill ha sitt efternamn i tidningen.
– Det känns lite otryggt här. Fast jag brukar inte vara ute så mycket på kvällarna, säger hon.
Vad det är som gör att det känns otryggt kan hon inte riktigt sätta fingret på. Men att polisen kunde synas mer är något som fler i området som tidningen talat med tycker.
– De kunde visa upp sig så att folk känner att de är närvarande, säger Linus Andersson, som bor i det angränsande området Rosenkälla men som ofta rör sig i Stenkulla.
Han känner sig inte rädd eller otrygg här för egen del, men tror att en känsla av otrygghet lättare kan finnas i områden som är lite mer tätbebyggda och där folk är ute och "hänger" om kvällarna, än i villakvarteren intill.
Att just känslan av gemenskap i grannskapet – eller avsaknad av den – kan vara viktigt för tryggheten är också något som kommunpolisen Per Lindberg påpekat i SN:s tidigare artikel om otrygghet i Nyköping. Den som känner sina grannar känner sig tryggare.
Och just i Stenkulla upplevs en svag sammanhållning i grannskapet som ett "mycket påtagligt problem" enligt polisens trygghetsundersökning. Även problem med bråk utomhus och utsatthet för våld pekas ut som påtagliga problem av dem som bor här.
Gemenskap och en bättre integration är något som även Linus Andersson tror är viktigt för trygghetskänslan.
– Så att folk känner sig välkomna. Och jag tror inte att det är bra att alla som invandrat bor på samma ställe, det hade varit bättre om det blandats mer, säger han.
Utanför Stenkulla Sushi, alldeles intill konditoriet, sitter Joo-Young Pyun på en bänk. Han är inne på samma spår.
– Man måste inkludera invandrare i samhället. Jag vet själv hur viktigt det är att bli inkluderad, att våga prata med varandra, säger han.
– Och att man får träffa polisen här i området, lägger han till.
Själv är han dock inte det minsta rädd, utan säger att han rör sig ute även sent om kvällarna.
Inte heller de som jobbar på Sushirestaurangen intill, Mugi Ganbat och Bachka Ganbold, känner någon oro.
– Vi jobbar bara här. Men vi har inte märkt några problem. Alla gäster är trevliga och snälla, säger Mugi Ganbat.