För Trosaborna är Johan Brunnström kanske mest känd som en av delägarna som tog över restaurang Fina fisken efter grundaren Suzanne Wohlin.
– Jag har alltid haft hand om köket. Jag har lagat mat i hela mitt liv och vill inte göra något annat.
Men pressen blev för stor.
– Företaget blev väldigt mycket större när det slogs ihop med Apelago, gästhamnen, Kråmö och havsbadet. Det är också klart att ju fler vi var som skulle ta besluten desto lättare blev det att vi tyckte olika – även om vi jobbade väldigt bra ihop.
När andra delar av livspusslet inte heller gick att få ihop blev Johan Brunnström sjuk.
– Jag blev så otroligt sjuk. Och det var tredje gången jag sprang in i väggen, ordentligt. Så jag var tvungen att göra en förändring och sålde min del i Fina fisken för cirka två år sedan.
Sedan dess har han konsultat en del, hjälpt till vid bröllop, konferenser och fester på Bergs gård och även varit en del på Sund Nergården.
– Men jag fick också själv förfrågningar om catering och fester, så då tog jag det här steget att starta eget. Förutom butiken kommer jag att ha ett stort cateringkök för fester och slutna sällskap. Man kan göra så otroligt mycket roligt nu. Men jag ska inte jobba för mycket.
Jobba för mycket har annars varit ett av hans problem, när den berömda väggen varit ständigt närvarande.
– Jag har haft väldigt svårt att säga nej. Men när man sagt ja till tre uppdrag samma dag och ungefär samma tid, så inser man att det inte var en sådan bra idé. Men jag vill ju inte göra någon besviken. Det går bra när man lovar, men sen när man inser hur svårt det blir att hinna mår man jättedåligt och ångrar sig.
I det nya företaget kan han bestämma över sin egen tid. Och han har tränat på att säga nej.
– Jag har gjort en resa och har fått hjälp av en fantastisk psykolog. Nu känner jag att jag är på rätt plats i livet – och det är en fantastisk känsla.
Nu är det drygt två veckor kvar till premiären för delikatessbutiken Sjölundabacken. Köttet hänger i mörningsskåpet och hyllorna börjar fyllas på.
– God djurhållning och lokalproducerat är viktigt. Men allt kan inte vara lokalproducerat eftersom jag blir lite specialiserad på spanska delikatesser också.
Sedan han släppte nyheten om butiken har han fått massor av positiv respons.
– Folk vet vem jag är. Nu är det bara att leverera det de förväntar sig, säger han och skrattar.