Uppgifter: United säger upp 250 anställda

Uppgifter: United säger upp 250 anställdaUppgifter: United säger upp 250 anställda

Tidigare NBIS-tränaren Suad Gruda får jobb i ItalienTidigare NBIS-tränaren Suad Gruda får jobb i Italien
"Att leva på två ställen blir en utmaning"
2 juli 2024 21:04
Fotboll

Harg besegrade Eskilstuna Babylon med 6-4

Harg besegrade Eskilstuna Babylon med 6-4Harg besegrade Eskilstuna Babylon med 6-4
2 juli 2024 18:15
Fotboll

Oxelösundstjejen är en av Sveriges bästa fotbollstalanger

Oxelösundstjejen är en av Sveriges bästa fotbollstalangerOxelösundstjejen är en av Sveriges bästa fotbollstalanger
"Visade vad jag går för"Klubb-bytetStenhårda konkurrensen
30 juni 2024 20:31
Fotboll

Tre poäng för Trosa Balkan hemma mot Hällbybrunn

Tre poäng för Trosa Balkan hemma mot HällbybrunnTre poäng för Trosa Balkan hemma mot Hällbybrunn
30 juni 2024 19:02
Fotboll

Sjösa tog kommandot från start mot Harg U

Sjösa tog kommandot från start mot Harg USjösa tog kommandot från start mot Harg U
30 juni 2024 17:39
Fotboll

Nävekvarn tappade ledning och fick se sig besegrat

Nävekvarn tappade ledning och fick se sig besegratNävekvarn tappade ledning och fick se sig besegrat
30 juni 2024 09:00
Fotboll

Trosa Balkan och Hällbybrunn möts igen

29 juni 2024 16:27
Fotboll

Seger för Nyköping BK mot Katrineholms SK U i spännande match

Seger för Nyköping BK mot Katrineholms SK U i spännande matchSeger för Nyköping BK mot Katrineholms SK U i spännande match

Victor Rinkefjords mål räckte inte för Stigtomta

Victor Rinkefjords mål räckte inte för StigtomtaVictor Rinkefjords mål räckte inte för Stigtomta
28 juni 2024 22:21
Fotboll

Förlust på hemmaplan för Harg mot Nykvarn

Förlust på hemmaplan för Harg mot NykvarnFörlust på hemmaplan för Harg mot Nykvarn
28 juni 2024 21:16
Fotboll

Seger för Västerljung mot Stjärnhov efter stark andra halvlek

Seger för Västerljung mot Stjärnhov efter stark andra halvlekSeger för Västerljung mot Stjärnhov efter stark andra halvlek
28 juni 2024 21:03
Fotboll

Obesegrade matchraden förlängd för Jäder

Obesegrade matchraden förlängd för JäderObesegrade matchraden förlängd för Jäder

Bissarnas seger avrundar en lyckad vår inför sommaruppehållet

Bissarnas seger avrundar en lyckad vår inför sommaruppehålletBissarnas seger avrundar en lyckad vår inför sommaruppehållet
Rycker i tabellenPerfekt avslut på en fantastisk vår
26 juni 2024 22:21
Fotboll

Stigtomta IF var nära skräll mot div. 1 lag i cupen

Stigtomta IF var nära skräll mot div. 1 lag i cupen Stigtomta IF var nära skräll mot div. 1 lag i cupen
26 juni 2024 22:06