4-3 för Harg mot Eskilstuna City4-3 för Harg mot Eskilstuna City

Råby/Rönö tog kommandot från start mot Katrineholms SK URåby/Rönö tog kommandot från start mot Katrineholms SK U

Tre poäng för Gnesta hemma mot StenkvistaTre poäng för Gnesta hemma mot Stenkvista
27 april 2024 16:08
Fotboll

IFK Nyköping besegrade Karlslund - avgjorde i andra halvlek

IFK Nyköping besegrade Karlslund - avgjorde i andra halvlekIFK Nyköping besegrade Karlslund - avgjorde i andra halvlek
Fotboll

Formstarka Karlslund vill förlänga sviten

26 april 2024 21:59
Fotboll

Stjärnhov tappade ledning och fick se sig besegrat

Stjärnhov tappade ledning och fick se sig besegratStjärnhov tappade ledning och fick se sig besegrat
26 april 2024 21:56
Fotboll

Kryss mellan Södertälje och Stigtomta efter svängig match

Kryss mellan Södertälje och Stigtomta efter svängig matchKryss mellan Södertälje och Stigtomta efter svängig match

Klar seger för Nyköping BK mot Ericsberg på Backavallen KG

Klar seger för Nyköping BK mot Ericsberg på Backavallen KGKlar seger för Nyköping BK mot Ericsberg på Backavallen KG
21 april 2024 16:06
Fotboll

Eskilstuna Babylon vann på hemmaplan mot Harg

Eskilstuna Babylon vann på hemmaplan mot HargEskilstuna Babylon vann på hemmaplan mot Harg
21 april 2024 14:48
Fotboll

Nyköping BK vann uddamålsseger mot Marsjö Byle

Nyköping BK vann uddamålsseger mot Marsjö ByleNyköping BK vann uddamålsseger mot Marsjö Byle
20 april 2024 18:56
Fotboll

Adolfsberg vann på hemmaplan mot IFK Nyköping

Adolfsberg vann på hemmaplan mot IFK NyköpingAdolfsberg vann på hemmaplan mot IFK Nyköping
20 april 2024 16:15
Fotboll

Seger för Gnesta borta mot Torshälla-Nyby

Seger för Gnesta borta mot Torshälla-NybySeger för Gnesta borta mot Torshälla-Nyby

Kryss för Kvicksund efter Gustav Löfgrens 1-1-mål

Kryss för Kvicksund efter Gustav Löfgrens 1-1-målKryss för Kvicksund efter Gustav Löfgrens 1-1-mål
19 april 2024 21:05
Fotboll

Linus Kraft gjorde två mål när Oxelösund vann

Linus Kraft gjorde två mål när Oxelösund vannLinus Kraft gjorde två mål när Oxelösund vann
19 april 2024 21:00
Fotboll

Bortaförlust för Stigtomta - 1-8 mot Stallarholmen

Bortaförlust för Stigtomta - 1-8 mot StallarholmenBortaförlust för Stigtomta - 1-8 mot Stallarholmen
19 april 2024 20:24
Fotboll

Knapp seger för IFK Nyköping U mot Sjösa

Knapp seger för IFK Nyköping U mot SjösaKnapp seger för IFK Nyköping U mot Sjösa
19 april 2024 09:00
Fotboll

Tung förlust på bortaplan för Tun mot Råby/Rönö

Tung förlust på bortaplan för Tun mot Råby/RönöTung förlust på bortaplan för Tun mot Råby/Rönö