2 juni 2024 19:14
Fotboll

IFK Nyköping tog klar seger mot Katrineholm

IFK Nyköping tog klar seger mot KatrineholmIFK Nyköping tog klar seger mot Katrineholm
2 juni 2024 15:10
Fotboll

IFK Nyköping segrade mot Kungsör på Folkungavallen

IFK Nyköping segrade mot Kungsör på FolkungavallenIFK Nyköping segrade mot Kungsör på Folkungavallen
2 juni 2024 13:20
Fotboll

Tuff match slutade med förlust för Tun mot Ericsberg

Tuff match slutade med förlust för Tun mot EricsbergTuff match slutade med förlust för Tun mot Ericsberg

Abubakar Huseen Mahumuds mål räckte inte för Harg U

Abubakar Huseen Mahumuds mål räckte inte för Harg UAbubakar Huseen Mahumuds mål räckte inte för Harg U
1 juni 2024 19:05
Baseboll

Arnöparken fyller 20: "Det är helt fantastiskt"

Arnöparken fyller 20: "Det är helt fantastiskt"Arnöparken fyller 20: "Det är helt fantastiskt"

Het cup med många känslor – längsta kön till vattenkranen

Het cup med många känslor – längsta kön till vattenkranenHet cup med många känslor – längsta kön till vattenkranen

1-1 och en poäng var för Stigtomta och Hällbybrunn

1-1 och en poäng var för Stigtomta och Hällbybrunn1-1 och en poäng var för Stigtomta och Hällbybrunn
1 juni 2024 13:22
Maraton

Maratontrubbel: Inget vatten i vätskekontrollen

Maratontrubbel: Inget vatten i vätskekontrollenMaratontrubbel: Inget vatten i vätskekontrollen
1 juni 2024 12:01
Discgolf

Nu invigs nya discgolfbanan – blev 100 000 dyrare än tänkt

Nu invigs nya discgolfbanan – blev 100 000 dyrare än tänktNu invigs nya discgolfbanan – blev 100 000 dyrare än tänkt
"Utan sponsorerna hade vi inte haft en park"12 hål har blivit 18
1 juni 2024 03:00
Fotboll

Bissarna besegrade Sylvia med 2-1 – se mötet här

Bissarna besegrade Sylvia med 2-1 – se mötet härBissarna besegrade Sylvia med 2-1 – se mötet här
Direktsändning från Rosvalla
31 maj 2024 23:52
Fotboll

Stark första halvlek räckte för Nyköping BK

Stark första halvlek räckte för Nyköping BKStark första halvlek räckte för Nyköping BK
31 maj 2024 23:45
Fotboll

Åttonde i rad utan förlust för Stallarholmen

Åttonde i rad utan förlust för StallarholmenÅttonde i rad utan förlust för Stallarholmen
31 maj 2024 23:26
Fotboll

Äntligen är förlustsviten bruten för Stjärnhov

Äntligen är förlustsviten bruten för StjärnhovÄntligen är förlustsviten bruten för Stjärnhov
31 maj 2024 23:18
Fotboll

Oavgjort för IFK Nyköping U hemma mot Katrineholms SK U

Oavgjort för IFK Nyköping U hemma mot Katrineholms SK UOavgjort för IFK Nyköping U hemma mot Katrineholms SK U

Jesper Larssons mål räckte inte när Sjösa föll

Jesper Larssons mål räckte inte när Sjösa föllJesper Larssons mål räckte inte när Sjösa föll