Nyköpingsbon Fredrik Wahlén tar sikte på Paris i spektakulära nya OS-grenenNyköpingsbon Fredrik Wahlén tar sikte på Paris i spektakulära nya OS-grenen

Dennis sitter lugn i kanoten efter turbulent veckaDennis sitter lugn i kanoten efter turbulent vecka

Holmer närmar sig OS-fart – men Tokyo långt bortaHolmer närmar sig OS-fart – men Tokyo långt borta
18 oktober 2020 09:37
Kanot

Isak Öhrström vann i världscupen – nära OS-plats

Isak Öhrström vann i världscupen – nära OS-platsIsak Öhrström vann i världscupen – nära OS-plats
28 september 2020 12:02
Kanot

Wahlén vann SM – snabba Nyköpings FP-ungdomar

Wahlén vann SM – snabba Nyköpings FP-ungdomarWahlén vann SM – snabba Nyköpings FP-ungdomar

Kernen laddad inför SM på "hemmaplan"

Kernen laddad inför SM på "hemmaplan"Kernen laddad inför SM på "hemmaplan"

Medaljregn över Nyköpings KK på hemma-SM i shortrack

Medaljregn över Nyköpings KK på hemma-SM i shortrackMedaljregn över Nyköpings KK på hemma-SM i shortrack
16 september 2020 18:15
Kanot

Karl Brodén gillar läget inför tufft senior-SM

Karl Brodén gillar läget inför tufft senior-SMKarl Brodén gillar läget inför tufft senior-SM
15 september 2020 13:17
Kanot

USM-medaljer till Nyköpings KK i Södertälje

USM-medaljer till Nyköpings KK i SödertäljeUSM-medaljer till Nyköpings KK i Södertälje

Kernen slog arg konkurrent igen - NKK-juniorer i final

Kernen slog arg konkurrent igen - NKK-juniorer i final Kernen slog arg konkurrent igen - NKK-juniorer i final
7 september 2020 17:15
Kanot

Holmer snabb igen – på EM-banan i Italien

Holmer snabb igen – på EM-banan i ItalienHolmer snabb igen – på EM-banan i Italien
2 september 2020 12:30
Kanot

Wahlén EM-laddade med två häftiga åk i Lipno

Wahlén EM-laddade med två häftiga åk i LipnoWahlén EM-laddade med två häftiga åk i Lipno
31 augusti 2020 16:00
Kanot

NKK-par ordnade två USM-medaljer i K2:an

NKK-par ordnade två USM-medaljer i K2:anNKK-par ordnade två USM-medaljer i K2:an